Jan 28

3 pasi simpli pentru succesul tau

Tags: ,
3 pasi simpli pentru succesul tau

1Defineste ce inseamna succesul pentru tine
E important sa stii exact ce inseamna pentru tine sa ai succes. Si cum masori acest lucru. Cum vei sti ca ai succes, ca ti-ai indeplinit visul?
Suntem diferiti si pentru fiecare dintre noi succesul inseamna ceva diferit sau vine din altceva. Pentru unii succes inseamna poate sa castige o anumita suma de bani, pentru altii sa faca ceea ce ii pasioneaza, pentru altii sa aiba o relatie de iubire, sa aiba mai mult timp liber… sau orice altceva. Important este sa te lamuresti mai intai ce inseamna pentru tine sa ai succes. Care este acel lucru care va aduce un zambet permanent pe buzele tale?

2Iesi din zona de confort
Cunosti probabil deja vorba care spune ca viata incepe acolo unde se termina zona de confort…
Pune-te cu buna stiinta in situatii aflate in afara zonei tale de confort. Odata ce ai reusit sa faci acest lucru, vei constata ca te simti de fapt foarte confortabil. Pentru ca necunoscutul devine cunoscut. Da, exista circumstante in care ai putea fi ranit, dar de cele mai multe ori este o experienta care te invata sa traiesti viata cu adevarat. Nu inseamna sa devii neinfricat, ci doar sa accepti ca este in regula sa te confrunti cu situatii aflate in afara zonei tale de confort pentru ca ele aduc progresul, cresterea si fac parte din viata.

3Persevereaza si fii insistent
Succesul nu apare peste noapte. Traim intr-o cultura in care oamenii isi spun povestile de success atunci cand au reusit. Dar in spatele acestor povesti sta multa truda, perseverenta, hotararea de a reusi, de a implini un vis. Nimic nu se intampla peste noapte. Asa ca, ramai focusat pe ceea ce vrei sa realizezi, nu lasa pe nimeni si nimic sa te descurajeze. Visul tau se va realiza daca ai rabdare si nu renunti la el indiferent de obstacolele intalnite in cale.
Se poate intampla sa pierzi un client, sa nu iasa un deal care era foarte important pentru tine. Dar aceste evenimente sunt unele firesti, fac parte din joc… Esecul face parte din viata. Totul este ca in loc sa te lasi daramat de acest gen de intamplari, sa iti pastrezi tot timpul focusul asupra motivelor pentru care ai inceput afacerea ta, asupra scopului final, asupra a ceea ce vrei sa realizezi. Mai simplu spus, e mult mai productiv pentru tine sa te concentrezi pe ceea ce vrei sa realizezi, decat pe ceea ce nu ai in momentul de fata.
Si nu uita: fiecare pas in drumul spre succes este tot un succes. Chiar daca povestea o spui abia la final.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

No comments yet.

Leave a Comment

reset all fields